Galleri - Det nye halbyggeriI ord og billeder kan du her følge byggeriet af Hørning Idrætscenters nye hal.

 
7. maj 2016
Indvielse af Puls Arena, vi slog dørene op til vores helt nye fitness center i den ny hal, Puls Arena. I den forbindelse inviterede Hørning Puls til reception og en dag med massere af aktiviteter for alle.

13. februar 2016

Den nye idrætshallen med parterre (underetage) er blevet godkendt.
Det betyder, at Hørning har fået flere motions- og idrætsfaciliteter, som i de kommende uger vil blive gjort helt klar så foreningerne langsomt vil kunne tage de nye faciliteter i brug. Idrætshallen vil omkring 1. marts være en del af det samlede center, dog forventes parterren først at være helt indrettet ved fælles hjælp i april.
Yderligere er der kommet nye parkeringspladser langs hegnet til Børneunivers, som gerne må benyttes.
Terrænnet omkring den nye bygning vil blive rettet op, når vejret er til det.9. December 2015

Det går stille og roligt fremad med byggeriet af den nye hal

29. Oktober 2015

Rejsegilde, åbenhus og informationsmøde9. Oktober 2015

De sidste tagplader monteresAugust og september, 23. september 2015
De første elementer trillede ind på pladsen. Desværre en smule forsinket pga. et svigt fra dækelement leverandøren på vores nye udvidelse. Men nu skulle alle elementer være støbt og i uge 41/42 skulle alle elementer være monteret og gang i tagkonstruktionen.6. Juli 2015

Det første spadestik. Vi fik hjælp fra Kultur og Sundheds formand i Skanderborg kommune Tage Nielsen, som tog det første officielle spadestik til udbygningen af Hørning Idrætscenter. På trods af sommerferie var mange mødt op til denne festdag, som er starten på en ny fremtid for Hørning og de mange brugere af Hørning Idrætscenter.15. Juni 2015

Entreprenøren BASE Erhverv er klar med mandskab og gravemaskiner, så snart alle juridiske forhold er faldet på plads. Alle forberedelserne til byggeriet er næsten på plads og flere betonelementerne er allerede sat på store lastvogne, som er klar til at køre til Hørning. Det kommer til at gå rigtigt stærkt – ydervæggene er ca. 40 m2 store og vejer 13 tons stykket.
Hørning Idrætscenter | Toftevej 53 | 8362 Hørning | Tlf.: 86 92 20 20